banksparen.com voor informatie en rentes banksparen
hoofdpagina uitvaartspareninformatie

Uitvaart banksparen

Uitvaartsparen - Bij banksparen wordt op een fiscaal vriendelijke wijze vermogen opgebouwd met een specifiek doel. Eén van die doelen is het betalen van een uitvaart (begrafenis). Banksparen voor het betalen van een uitvaart wordt ook wel uitvaartsparen genoemd. Uitvaartsparen is het bancaire alternatief van een uitvaartverzekering. De bankspaarrekening waarop gespaard wordt bij uitvaartsparen wordt meestal een begrafenisrekening of een uitvaartspaarrekening genoemd.

Alhoewel begrafenisrekeningen al sinds 2010 aangeboden mogen worden, zijn er momenteel nog geen maatschappijen die een begrafenisrekening aanbieden. Op deze site vindt u daarom momenteel nog maar weinig informatie over uitvaartsparen en kunnen wij u nog geen overzicht met de hoogste rentes voor uitvaartsparen bieden. Zodra er meer informatie over uitvaartsparen beschikbaar komt en er aanbieders van uitvaartspaarrekeningen op de markt verschijnen, kunt u dat direct op deze website terugvinden.

Hieronder geven wij een overzicht van de informatie die u momenteel op deze site kunt vinden:
NHP BankspaarAdvies is een onafhankelijke specialist die u graag helpt bij het kiezen en openen van een bankspaarrekening. Zie disclaimer en werkwijze.